Zeilmakerij in Dordrecht

Zoekt u een professionele zeilmakerij in de omgeving van Dordrecht? Dan heeft u deze gevonden, want Zeilmakerij de Schakel is dankzij jarenlange ervaring dé zeilmakerij in de regio van Dordrecht.

Over onze zeilmakerij

Bij onze zeilmakerij bent u aan het juiste adres voor het op maat laten maken van producten van zeildoek en technisch textiel. Zoals eerder vermeld beschikken wij over veel ervaring, dit heeft ons een brede kennis van het vak opgeleverd. Samen met onze inzet zorgt dat ervoor dat wij tot veel in staat zijn.

Onze producten

Zeilmakerij de Schakel is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte producten. Zo maken wij afdekzeilen en hoezen in alle denkbare maten en vormen voor bedrijven die o.a. gebruikt worden in de zware industrie en de offshore, maar ook verandaschermen voor particulieren behoren tot de mogelijkheden.

Al onze producten worden gemaakt van kwalitatief goed materiaal waardoor u zeker weet dat uw machines en andere materialen goed beschermd zijn tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden.

Ook voor reparaties kunt u bij ons terecht.

Onze zeilmakerij in Dordrecht inschakelen

Heeft u interesse in de diensten van dé zeilmakerij in Dordrecht? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Neem contact met ons op

Specifieke aanvraag

Heeft u een specifieke aanvraag? Wij denken graag met u mee! Geef uw wensen aan via ons contactformulier.

Neem contact op

Contact

Zeedijk 15
3329 LC  Dordrecht  (routebeschrijving)

E-mail info@zeilmakerijdeschakel.nl

Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken!

Scroll naar boven