Technisch textiel

Heeft u voorwerpen, installaties of machines die u extra goed wilt beschermen? Dan is technisch textiel wellicht een uitkomst voor u. Bij Zeilmakerij de Schakel in Dordrecht, hebben we ons jarenlang gespecialiseerd in technisch textiel voor de industrie, offshore en utiliteit. We gebruiken alleen duurzame materialen van de allerhoogste kwaliteit, die een oplossing bieden voor diverse toepassingen. Ons technisch textiel biedt bescherming tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Technisch textiel op maat

Wij hebben een breed scala aan soorten technisch textiel in ons assortiment: afdekzeilen, tarpaulin, PVC zeil, hoezen, tenten, vlamvertragend zeil, meshdoek en glasvezeldoek. Samen met u gaan we na welke oplossing voor u de juiste is. Vervolgens maken we een ontwerp en na akkoord van uw kant, vervaardigen we het op maat in onze werkplaats. Onze medewerkers hebben veel kennis van uw branche, dus u kunt ervan op aan dat zij met een passend product komen dat geheel voldoet aan uw wensen.

Service

Naast het leveren van uitstekende producten, staat het leveren van service hoog bij ons in het vaandel. Onze medewerkers hebben een zeer brede vakkennis op gebied van technisch textiel en voeren daarom graag reparaties voor u uit. Dankzij hun jarenlange ervaring werken zij zeer snel en hoeft u niet lang te wachten op uw afdekzeil, hoes, kap of tent.

Contact

Bent u geïnteresseerd in technisch textiel? Neem dan contact met ons op, per telefoon, via e-mail of via het formulier op onze website. Onze deskundige medewerkers geven u graag informatie over de verschillende soorten technisch textiel. Desgewenst kunt u direct een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina.

Offerte aanvragen

Specifieke aanvraag

Heeft u een specifieke aanvraag? Wij denken graag met u mee! Geef uw wensen aan via ons contactformulier.

Neem contact op

Contact

Zeedijk 15
3329 LC  Dordrecht  (routebeschrijving)

E-mail info@zeilmakerijdeschakel.nl

Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken!

Scroll naar boven