Kleinschalige productie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat maatwerk levert op het gebied van technisch textiel? Bij Zeilmakerij de Schakel zijn wij hierin gespecialiseerd. U kunt ons inzetten voor grote maar ook kleinschalige productie. Met name in de industrie is er vaak vraag naar kleinschalige productie op regelmatige basis. Op deze vraag spelen wij graag in.

Krimpkousen

Zo stikken wij wat betreft de kleinschalige productie bij voorbeeld ritsen in krimpkousen welke hun toepassing vinden in de petrochemische industrie. De krimpkousen kunnen op deze manier makkelijk om buizen bevestigd worden voordat deze verhit worden.

Hoezen op maat

Verder vervaardigen wij diverse andere hoezen op maat die u ter bescherming kunt plaatsen om uw apparatuur. U geeft aan ons uw wensen door en de afmeting van het betreffende object. Vervolgens maken wij een ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp, vervaardigen wij de hoes op maat. Wanneer u dat wenst kunnen wij hem bij u op locatie bevestigen. Onze medewerkers ontzorgen u graag.

Kleine productie aanvraag

Op het gebied van kleinschalige productie productie staan wij voor zowel kleine als grotere aanvragen open. Of u nu 2 of 80 hoezen nodig heeft, wij gaan voor u aan de slag. Heeft u op dit moment een wens wat betreft kleinschalige productie? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via het invulformulier op onze website. Zodra wij uw specifieke aanvraag ontvangen hebben, zullen wij uw wensen bespreken en inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Specifieke aanvraag

Heeft u een specifieke aanvraag? Wij denken graag met u mee! Geef uw wensen aan via ons contactformulier.

Neem contact op

Contact

Zeedijk 15
3329 LC  Dordrecht  (routebeschrijving)

E-mail info@zeilmakerijdeschakel.nl

Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken!

Scroll naar boven