Brandwerend zeil

Wilt u iets extra goed afdekken? Bijvoorbeeld een dak, een bouwplaats of een evenement? Ga dan voor een brandwerend zeil van Zeilmakerij de Schakel. Dit product zorgt ervoor dat uw locatie veiliger wordt. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig brandwerend zeil, voorzien van het label NVO (Niet Vlam Onderhoudend).

Vlamvertragend zeil

Wat is een brandwerend, ofwel vlamvertragend zeil? Dit zeil zorgt ervoor dat brand niet meteen vat krijgt op datgene wat zich onder het zeil bevindt. Hierdoor heeft u genoeg tijd dit in veiligheid te brengen.

Brandwerend zeil is ook waterdicht

Naast het vlamvertragende effect, is brandwerend zeil waterdicht. Dat is ook wel een vereiste. Voor het blussen van brand wordt immers water gebruikt en dan is het van belang dat datgene wat zich onder het vlamvertragende zeil bevindt niet nat wordt. Bovendien is brandwerend zeil extra sterk en het heeft een lange levensduur. Dit maakt het zeil dus multifunctioneel én duurzaam.

Brandwerend zeil op maat

Onze deskundige medewerkers maken voor u een brandwerend zeil op maat. Indien u dat wenst komen zij langs op uw locatie om in te meten of te mallen. Zo kunnen we een passend product voor u maken. Ook het monteren van het vlamvertragende zeil kunt u aan ons overlaten.

Contact

Wilt u meer weten over ons vlamvertragende zeil? Neem dan vooral contact op. Wij willen graag dat uw locatie een stukje veiliger wordt. Onze klanten bevinden zich overal: de industrie, de offshore en de utiliteit. Iedereen kan dus bij ons terecht. Als u interesse heeft in een brandwerend zeil of een ander product kun u ons bellen, e-mailen of het invulformulier op de website invullen. We gaan graag voor u aan de slag!

Contact

Specifieke aanvraag

Heeft u een specifieke aanvraag? Wij denken graag met u mee! Geef uw wensen aan via ons contactformulier.

Neem contact op

Contact

Zeedijk 15
3329 LC  Dordrecht  (routebeschrijving)

E-mail info@zeilmakerijdeschakel.nl

Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken!

Scroll naar boven