Beschermzeil op maat

Voor een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig beschermzeil bent u bij Zeilmakerij De Schakel aan het goede adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij specialisten geworden in het produceren van beschermzeilen voor de zware industrie, offshorebedrijven en de utiliteit.

Uitstekende materialen

Wij maken gebruik van uitstekende materialen, zoals zeildoek en technisch textiel, om het beschermzeil te vervaardigen. Zo zijn uw machines en andere kostbare materialen altijd goed beschermd tegen diverse weersomstandigheden. Onze deskundige medewerkers maken het beschermzeil voor u op maat. We leveren ook vlamvertragend materiaal, meshdoek en glasvezeldoek. Dankzij ons uitgebreide assortiment worden uw kostbare materialen, apparaten en machines in elke mogelijke situatie optimaal beschermd.

Beschermzeil industrie

Voor industriebedrijven komt een beschermzeil in veel gevallen goed van pas. Vaak wordt er gebruik gemaakt van kostbare machines, en deze moeten worden beschermd. Wij komen graag bij u op locatie meten of mallen, om een zo passend mogelijk product te maken. Uiteraard kunnen wij het eindproduct voor u monteren, om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Beschermzeil offshore

Op een boorplatform slijten materialen door wind, water, zout en zand. Daarom hebben de materialen en machines die daar staan een goed beschermzeil nodig. Dit kunt u prima aan onze deskundige medewerkers overlaten. Zij komen graag bij u langs, en verdiepen zich uiteraard in de veiligheidsregels die op het boorplatform gelden. Als het nodig is, komen we ook naar het buitenland om voor u een beschermzeil te monteren. 

Beschermzeil utiliteit

Ook utiliteits- en overheidsgebouwen hebben beschermzeilen nodig. Er staan vaak waardevolle machines en apparatuur die bescherming nodig hebben voor invloeden van buitenaf. Onze deskundige monteurs komen graag bij u langs en regelen voor u het beste beschermzeil. Wij leveren eveneens vlamvertragende materialen, vaak een vereiste in openbare gebouwen. 

Neem contact op

Specifieke aanvraag

Heeft u een specifieke aanvraag? Wij denken graag met u mee! Geef uw wensen aan via ons contactformulier.

Neem contact op

Contact

Zeedijk 15
3329 LC  Dordrecht  (routebeschrijving)

E-mail info@zeilmakerijdeschakel.nl

Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken!

Scroll naar boven