Afdekzeil op maat bij Zeilmakerij de Schakel

Schepen en machines zijn goederen die de nodige bescherming vereisen. Daarom is het verstandig om deze af te dekken met een materiaal dat goed bestand is tegen vuil en diverse weersomstandigheden. De afdekzeilen van Zeilmakerij de Schakel behoren tot deze categorie. Regelmatig vervaardigen we voor onze klanten een afdekzeil op maat. Zo blijven hun goederen goed beschermd tegen bijvoorbeeld hagelbuien en zeewater.

Onze afdekzeilen

Wanneer u een afdekzeil op maat door Zeilmakerij de Schakel laat vervaardigen, krijgt u gegarandeerd een product van ware topkwaliteit. Wij beschikken over een brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van zeilen en dat laten wij met elk product weer zien. Het materiaal dat wij voor onze afdekzeilen gebruiken is duurzaam en van zeer hoge kwaliteit. Doordat het zeil bestand is tegen wind, water, zout en zand is het te gebruiken voor het afdekken van allerlei objecten die buiten staan maar bijvoorbeeld ook voor machines die vervoerd moeten worden. Onze afdekzeilen zijn te verkrijgen in diverse materialen afhankelijk van de eisen waaraan ze moeten voldoen. 

Afdekzeil op maat

Het is belangrijk dat het afdekzeil voldoet aan al uw eisen en perfect past om hetgeen dat u wilt beschermen. Daarom maken we het afdekzeil op maat. Hiervoor hebben wij een moderne werkplaats met de beste materialen en machines. Wij vervaardigen afdekzeilen voor de industrie, offshore en de utiliteit. 

Onze werkwijze voor een afdekzeil op maat

Als u ons de opdracht geeft een afdekzeil op maat te maken, dan gaan we als volgt te werk: u geeft uw wensen en de maten van het object aan ons door. Als u dat wenst komen we langs op locatie om het object zelf op te meten. Vervolgens gaan we aan de slag in onze werkplaats. Binnen een kort tijdsbestek maken wij een kwalitatief hoogwaardig afdekzeil op maat dat uw object uitstekende bescherming biedt. Indien u dat wilt zullen wij het bij u op locatie afleveren en bevestigen om het betreffende object. Kortom: wij realiseren uw project van A tot Z. 

Andere producten

Naast een afdekzeil op maat kunt u bij ons terecht voor allerlei andere producten die gemaakt worden van zeil of technisch textiel, denk hierbij bijvoorbeeld aan foudralen, cilinderhoezen, , decontaminatie units, krimphoezen en nog veel meer. Ook maken wij indien mogelijk aanpassingen aan bestaand werk. Wij worden regelmatig voor grote projecten ingezet. 

Contact opnemen

Heeft u interesse in een afdekzeil op maat, in onze andere producten of wilt u liever nog meer informatie over onze werkwijze? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons gerust bellen via: 06 - 30 95 99 26. We zijn bereikbaar op iedere werkdag en staan u graag te woord. Ook zijn we bereikbaar per e-mail (info@zeilmakerijdeschakel.nl) of via het contactformulier op de website. U bent uiteraard van harte welkom om onze werkplaats te bezoeken in Dordrecht. Dit is wel op afspraak

Specifieke aanvraag

Heeft u een specifieke aanvraag? Wij denken graag met u mee! Geef uw wensen aan via ons contactformulier.

Neem contact op

Contact

Zeedijk 15
3329 LC  Dordrecht  (routebeschrijving)

E-mail info@zeilmakerijdeschakel.nl

Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken!

Scroll naar boven